hej med dig .jeg er en kvinde fra kalundeborg . og jeg er en posetiv o ... interesseret i en date med 148316, single Kvinde fra Hedehusene.
hej med dig .jeg er en kvinde fra kalundeborg . og jeg er en posetiv o ... interesseret i en date med 148316, single Kvinde fra Hedehusene.

Date 148316, 56 år

148316 er fra Hedehusene

hej med dig .jeg er en kvinde fra kalundeborg . og jeg er en posetiv og glad kvinde og ser lust på livet . og jeg hader nigtiv mensker og løgen og utroskab. og jeg er en kvinde med masse af kærlighed og varme og jeg har en lille famille .men jeg vil gæren hag en mande for livet ..ja vi alle søger nok efter en for livet .det gør jeg .jeg håber du vil kikke min pr.knus susanne.


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med 148316 fra Hedehusene

Sponsorerede links:

Kontaktannoncer
kontakt-online.dk - stort overblik over danske kontaktannoncer.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Sponsorerede links: