Jeg tror, ​​at der i et forhold kræves åben og ærlig kommunikation, hv ... interesseret i en date med Alina, single Kvinde fra København K.
Jeg tror, ​​at der i et forhold kræves åben og ærlig kommunikation, hv ... interesseret i en date med Alina, single Kvinde fra København K.

Date Alina, 35 år

Alina er fra København K

Jeg tror, ​​at der i et forhold kræves åben og ærlig kommunikation, hvis det skal lykkes. Jeg er meget empatisk og forståelse. Du er blevet advaret, men jeg har en fantastisk sans for humor og er ikke bange for at bruge den. Ja, jeg ved, hvornår jeg skal opretholde et seriøst dekor, men min standardtilstand er typisk latter og glæde. Som partner er jeg ærlig, loyal og TRO! Min gave til enhver i mit liv vil være den fuldstændige frihed til bare at være dig, ligesom du er.


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Alina fra København K

Sponsorerede links:

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Sponsorerede links: