Jeg søger en, der kan håndtere en tålmodig, ærlig, empatisk og lidt eg ... interesseret i en date med Anders, single Mand fra Rødovre.
Jeg søger en, der kan håndtere en tålmodig, ærlig, empatisk og lidt eg ... interesseret i en date med Anders, single Mand fra Rødovre.

Date Anders, 54 år

Anders er fra Rødovre

Jeg søger en, der kan håndtere en tålmodig, ærlig, empatisk og lidt egoistisk🤣 mand.

Jeg er kommet, til et sted I livet, hvor det er min tur, til at nyde🍗🥩🦞🥂✈️ sammen med en anden.
Og måske noget på sigt.

resten er vist, over en kop kaffe


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Anders fra Rødovre

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: