er 100% loyal - lyver hvis jeg kan se min fordel ved det , til gengæld ... interesseret i en date med Andersgon, single Mand fra Herning.
er 100% loyal - lyver hvis jeg kan se min fordel ved det , til gengæld ... interesseret i en date med Andersgon, single Mand fra Herning.

Date Andersgon, 61 år

Andersgon er fra Herning

er 100% loyal - lyver hvis jeg kan se min fordel ved det , til gengæld mener jeg nok at jeg er ærlig omkring det, badminton 2 gange om ugen, kager og slik? YES! det kan jeg lide, snakker gerne med om ting jeg ikke har et hak forstand på og lægger ikke skjul på min manglende indsigt, kriminalstof er vældigt spændende, skriver i øjeblikket på en krimi-bog


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Andersgon fra Herning

Sponsorerede links:

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Sponsorerede links: