Jeg nyder at lave mad, bage, se sport, roadtrips, vandreture, cykle, t ... interesseret i en date med Bee, single Kvinde fra Brøndby Strand.
Jeg nyder at lave mad, bage, se sport, roadtrips, vandreture, cykle, t ... interesseret i en date med Bee, single Kvinde fra Brøndby Strand.

Date Bee, 36 år

Bee er fra Brøndby Strand

Jeg nyder at lave mad, bage, se sport, roadtrips, vandreture, cykle, tilbringe tid med familie/venner, spille brætspil/kort og koncerter. Jeg er tryg ved at klæde mig ud og gå ud i byen, eller bare blive inde og hygge mig til en god film eller fodboldkamp.


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Bee fra Brøndby Strand

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Sponsorerede links: