Søger en ven til at begynde med så må vi se hvad det kan udvikle sig t ... interesseret i en date med Ber, single Kvinde fra København K.
Søger en ven til at begynde med så må vi se hvad det kan udvikle sig t ... interesseret i en date med Ber, single Kvinde fra København K.

Date Ber, 51 år

Ber er fra København K

Søger en ven til at begynde med så må vi se hvad det kan udvikle sig til .
En kærlig - ærlig og aktiv fyr gerne en handymand ikke en der er foran flimmerkassen hele tiden. Gerne en der har fritidsinterresser da jeg har mine og hvis nogle af dem var ens ville det bare være rigtigt dejligt.
Skønt hvis han evt. også kunne lave en god middag og forkæle en!!!
Svarer kun med billedprofil.


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Ber fra København K

Sponsorerede links:

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Kontaktannoncer
kontakt-online.dk - stort overblik over danske kontaktannoncer.

Sponsorerede links: