Jeg betragter mig selv som en glad, uafhængig, venlig og kærlig person ... interesseret i en date med Bert, single Mand fra København K.
Jeg betragter mig selv som en glad, uafhængig, venlig og kærlig person ... interesseret i en date med Bert, single Mand fra København K.

Date Bert, 59 år

Bert er fra København K

Jeg betragter mig selv som en glad, uafhængig, venlig og kærlig person, der holder af mennesker, dyr og natur. En mand, der sigter mod at være sød men stærk, et godt familiemedlem og ven, en humoristisk og pålidelig mand, der altid vil have din ryg og omfavne dig med fred og lykke.


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Bert fra København K

Sponsorerede links:

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Kontaktannoncer
kontakt-online.dk - stort overblik over danske kontaktannoncer.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Sponsorerede links: