Kvinde 46 år/   fast  job som ssh / har 3 dejlige drenge /bor på lande ... interesseret i en date med Bettina, single Kvinde fra Rødby.
Kvinde 46 år/   fast  job som ssh / har 3 dejlige drenge /bor på lande ... interesseret i en date med Bettina, single Kvinde fra Rødby.

Date Bettina, 48 år

Bettina er fra Rødby

Kvinde 46 år/ fast job som ssh / har 3 dejlige drenge /bor på landet/ elsker at hygge sammen med mine børn/ venner / er også til sjov og ballade /skriv hvis i vil vide mere om mig. Hvis i vil lære mig at kende..


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Bettina fra Rødby

Sponsorerede links:

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Sponsorerede links: