hej i smukke mennesker ;)

jeg er en mand på 47 og er meget ung af s ... interesseret i en date med Bigone80, single Mand fra Vejby.
hej i smukke mennesker ;)

jeg er en mand på 47 og er meget ung af s ... interesseret i en date med Bigone80, single Mand fra Vejby.

Date Bigone80, 47 år

Bigone80 er fra Vejby

hej i smukke mennesker ;)

jeg er en mand på 47 og er meget ung af sind og altid i godt humør og altid klar på lidt skæg og ballade da jeg er noget af en bisse med krudt i røven og en meget stor humor og bare en rigtig livs nyder, jeg elsker hjemlig hygge og har 2 utrolig dejlige old english bulldogs der elsker presist det samme så vi er den optimale slap af trio,

så står du og savner en ærlig , loyal og 100% realistisk mand med et hjerte af guld og en sjæl der altid skinner og er en rigtig hygge trold og en vaskeægte kramme bamse ja så er du landet på den rigtig profil vil jeg sige og da jeg er meget realistisk så går jeg meget ind for og mødes og ikke sidde i al evighed og skrive over en pc da det er alt for upersonligt til mig så hellere mødes og se om det er noget svinger det er meget nemmere og giver det helt rigtige indtryk af hinanden første gang da menneskelig kontakt jo er så dejligt i stedet for bare og side og gemme sig bagved en pc skærm så er det da bare om og komme ud i det virkelige liv og møde nogle dejlige mennesker det er jo bare alletiders hvis du spørger mig, så har du det på samme måde så giv mig da en lille lyd fra dig det ville gøre mig rigtig glad inden i øjnene ;)

knus og kram fra rené


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Bigone80 fra Vejby

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: