Jeg hedder Brian og søger kvinde til at dele livet med. Det kan være e ... interesseret i en date med Brian, single Mand fra Rønne.
Jeg hedder Brian og søger kvinde til at dele livet med. Det kan være e ... interesseret i en date med Brian, single Mand fra Rønne.

Date Brian, 54 år

Brian er fra Rønne

Jeg hedder Brian og søger kvinde til at dele livet med. Det kan være en sød veninde eller som kæreste.
Jeg er frisk og udadvendt fyr som kan lide gode oplevelser ude og hjemme.
Jeg søger en jeg kan have det sjov og hyggeligt med. Vi tager ud og spise engang imellem og nyder hjemmelig hygge foran fjernsynet. Der skal være plads til det hele ;-)
Og er åben og ærlig overfor hinanden..


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Brian fra Rønne

Sponsorerede links:

Kontaktannoncer
kontakt-online.dk - stort overblik over danske kontaktannoncer.

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Sponsorerede links: