Jeg er en kærlig og glad “ pige” som har 2 voksne børn på 24 og 22 år. ... interesseret i en date med Britt, single Kvinde fra Engesvang.
Jeg er en kærlig og glad “ pige” som har 2 voksne børn på 24 og 22 år. ... interesseret i en date med Britt, single Kvinde fra Engesvang.

Date Britt, 54 år

Britt er fra Engesvang

Jeg er en kærlig og glad “ pige” som har 2 voksne børn på 24 og 22 år. Har styr på mine ting. Kan rigtigt godt lide gå ture og naturen. Kan lide oplevelser og rejser. Har et dobbelt hus og bil.


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Britt fra Engesvang

Sponsorerede links:

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Sponsorerede links: