Jeg betragter mig selv som en hjemlig og kærlig kvinde, jeg kan godt l ... interesseret i en date med Ccat3030, single Kvinde fra Aarhus C.
Jeg betragter mig selv som en hjemlig og kærlig kvinde, jeg kan godt l ... interesseret i en date med Ccat3030, single Kvinde fra Aarhus C.

Date Ccat3030, 39 år

Ccat3030 er fra Aarhus C

Jeg betragter mig selv som en hjemlig og kærlig kvinde, jeg kan godt lide at nyde de små øjeblikke, livet byder mig til fulde. Jeg elsker altid at kende nye steder og forskellige kulturer, jeg kan virkelig godt lide at få al den viden, jeg kan om denne verden, jeg nyder virkelig at lave mad, jeg er ikke en kok, men jeg betragter mig selv som en god kok. Jeg føler, at det er en god måde at forbinde med naturen på, det er værd at nævne, at jeg også føler en stor sentimental tilknytning til dyr, de er rene sjæle i denne verden, og vi skal passe på dem, jeg håber, jeg kan finde en person hvem er mit supplement, og hvem frygter ikke en ny begyndelse for mig..

Jeg drømmer ikke helt om en perfekt mand til at blive hos mig resten af ​​mit liv, men det skal være fantastisk, hvis den person, som jeg kan være sammen med, er ærlig, ydmyg og forstående. Fordi en mand, der har den slags attitude, er virkelig fantastisk, og jeg vil være sikker på, at hvis jeg har sådan en mand, vil jeg være lykkelig og fuldende mit liv. Alder betyder ikke noget for mig, så længe han har evnen til at forstå komplicerede ting og kan håndtere livets pres og kampe.


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Ccat3030 fra Aarhus C

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: