Hejza! :-)... Jeg er en 32 årig kvinde, som bor alene i en lejlighed,  ... interesseret i en date med Christina, single Kvinde fra Hornslet.
Hejza! :-)... Jeg er en 32 årig kvinde, som bor alene i en lejlighed,  ... interesseret i en date med Christina, single Kvinde fra Hornslet.

Date Christina, 32 år

Christina er fra Hornslet

Hejza! :-)... Jeg er en 32 årig kvinde, som bor alene i en lejlighed, med min kanin (er stor dyr elsker!!<3<3<3).... Ønsker ingen børn, men derimod en sød, lyttende, omsorgsfuld kæreste, der tager forhold seriøst. Jeg bor i Hornslet ;-).


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Christina fra Hornslet

Sponsorerede links:

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Kontaktannoncer
kontakt-online.dk - stort overblik over danske kontaktannoncer.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Sponsorerede links: