Ville lige prøve noget nyt, så er lige inde for at se om det er noget  ... interesseret i en date med Dis, single Mand fra København S.
Ville lige prøve noget nyt, så er lige inde for at se om det er noget  ... interesseret i en date med Dis, single Mand fra København S.

Date Dis, 33 år

Dis er fra København S

Ville lige prøve noget nyt, så er lige inde for at se om det er noget for mig.

pt er jeg nok mest ude efter noget sjovt da jeg arbejder I København de næste 3 uger, så tænkte det kunne være sjovt at se om der byder jeg noget sjov og spændende..
ellers er jeg en positiv jysk håndværker 😉


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Dis fra København S

Sponsorerede links:

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Sponsorerede links: