Hey. Som i nok kan se er Jeg lidt vild med tattoos. Men lad jer ikke s ... interesseret i en date med Fisker, single Mand fra Obbekær.
Hey. Som i nok kan se er Jeg lidt vild med tattoos. Men lad jer ikke s ... interesseret i en date med Fisker, single Mand fra Obbekær.

Date Fisker, 50 år

Fisker er fra Obbekær

Hey. Som i nok kan se er Jeg lidt vild med tattoos. Men lad jer ikke skræmme af den som mange gør 😊 Jeg er meget ærlig og trofast og loyal. Jeg elsker og lave mad og hygge. Jeg har 2 dreng der bor ved ders mor.
Vil I vide mere må i jo spøger vis det er.
Bor i Ribe.. Men kommer ikke fra Ribe...


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Fisker fra Obbekær

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: