Gift mand på 70 år med konen på plejehjem  (Altzheimer). Jeg kan lide  ... interesseret i en date med Hans, single Mand fra Hvidovre.
Gift mand på 70 år med konen på plejehjem  (Altzheimer). Jeg kan lide  ... interesseret i en date med Hans, single Mand fra Hvidovre.

Date Hans, 70 år

Hans er fra Hvidovre

Gift mand på 70 år med konen på plejehjem (Altzheimer). Jeg kan lide kunst og kultur (trad. jazz, teater, opera, museer, gallerier) og hjemlig hygge med middag og tv. Jeg har eget hus i Hvidovre og god økonomi. Jeg har ret meget humor, er romantisk og frisindet. Jeg følger med i samfundsdebatten.


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Hans fra Hvidovre

Sponsorerede links:

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: