Hej er ikke så go til det her men her kommer der lige lidt om mig jeg  ... interesseret i en date med Helene, single Kvinde fra Herning.
Hej er ikke så go til det her men her kommer der lige lidt om mig jeg  ... interesseret i en date med Helene, single Kvinde fra Herning.

Date Helene, 31 år

Helene er fra Herning

Hej er ikke så go til det her men her kommer der lige lidt om mig jeg er en kvinde der elsker at være ude og gå en tur eller at hygge med en go film og så bruger jeg min fritid på at være samarit og er ved at komme ind i hjemmeværnet men skriv vis du vil vide mere om mig


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Helene fra Herning

Sponsorerede links:

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Kontaktannoncer
kontakt-online.dk - stort overblik over danske kontaktannoncer.

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: