Hej.. jeg søger en kvinde som er sød,sjov,kærlig/ærlig,spontan,feminin ... interesseret i en date med Henrik68, single Mand fra Ølstykke.
Hej.. jeg søger en kvinde som er sød,sjov,kærlig/ærlig,spontan,feminin ... interesseret i en date med Henrik68, single Mand fra Ølstykke.

Date Henrik68, 53 år

Henrik68 er fra Ølstykke

Hej.. jeg søger en kvinde som er sød,sjov,kærlig/ærlig,spontan,feminin, sporty, fræk , til at gå hånd i hånd / ligge i ske , hygge , være sammen med venner.. jeg elsker at gå tur i skoven eller på stranden så hvis det er noget som du mener ku være dig så skriv til mig og måske vi kan mødes til en kop kaffe… mig selv .. sød , omsorgsfuld , kærlig , sjov , sporty , spontan , pæn , ja måske jeg har glemt noget men så skriv til mig og jeg svarer dig 🙂


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Henrik68 fra Ølstykke

Sponsorerede links:

Kontaktannoncer
kontakt-online.dk - stort overblik over danske kontaktannoncer.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: