Hejsa og velkommen til min side..🤠
Og dag med dig og jeg er en arbej ... interesseret i en date med Horsens, single Mand fra Lund.
Hejsa og velkommen til min side..🤠
Og dag med dig og jeg er en arbej ... interesseret i en date med Horsens, single Mand fra Lund.

Date Horsens, 45 år

Horsens er fra Lund

Hejsa og velkommen til min side..🤠
Og dag med dig og jeg er en arbejdsløs sømand som nyder live og jeg er flynig fra vest Grønland og jeg har boget i Danmark det meste at midt live jeg har flere forskellige fag udduddanne som er sat samme med flere politimand uddannelse i udlandet 🐳og Toldvagt og jeg har naturligvis også en køkken uddannelsen
og jeg hedder Steen og jeg er en helt almindelig mand som er lidt over over de 40 år og jeg bor til leje i min lille lejlighed ude på landet og til daglig arbejder jeg på et lager og jeg er et familie mænske på sin måde at være på og jeg er singel og jeg har heller ikke noget børn og jeg er en stille og roligt frisk fyr og er lidt over vægtig som er altid i godt humør som blive sjældent sur og jeg er også sjovt og jeg har også en Australien stemme og jeg går heller ikke i vejen for en lille god snak og jeg ryger lidt pibe og kan også godt lig at stå på ski og jeg er også til lidt hjemlige hygge og jeg elsker natur..! Og jeg også lig at spille lidt forskellige familie spil så nåde som ludo mølle og Dam, skak

Hejsa med dig📍
Og jeg søger en nye ven eller kommen kæreste end som rejseven, og som har rimelig styr på økonomien og på sig selv
Og du skal være sød og ærlig og charmerende og en positiv person og det gør ikke noget at du har en uddannelse og det med at du har en køkken uddannelse ville være dejligt og det gør ikke noget at du er lidt over vægtig og en jeg kan skrive lidt sammen med og samtidig er lidt sjovt, og jeg kan tage på ferie sammen med og godt kan lig lidt hjemlige hygge
Og jeg glæder mig til at høre fra Dig
Med venlig hilsen Steen 🌹Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Horsens fra Lund

Sponsorerede links:

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Kontaktannoncer
kontakt-online.dk - stort overblik over danske kontaktannoncer.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: