jeg er en singel mand. jeg søgter en dejlige pige.. jeg kan godt lide  ... interesseret i en date med Janaka, single Mand fra Taastrup.
jeg er en singel mand. jeg søgter en dejlige pige.. jeg kan godt lide  ... interesseret i en date med Janaka, single Mand fra Taastrup.

Date Janaka, 43 år

Janaka er fra Taastrup

jeg er en singel mand. jeg søgter en dejlige pige.. jeg kan godt lide går by tur. spsier i ud. elsker romantik ting .. jeg gør meget spsort. ellers jeg arbejder hver dagen . hils fra janaka bopage . fc. jeg ønsker mig laver børn :)


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Janaka fra Taastrup

Sponsorerede links:

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Kontaktannoncer
kontakt-online.dk - stort overblik over danske kontaktannoncer.

Sponsorerede links: