Hejsa.

Jeg er en mand i min beste alder 47 år. Jeg er bosat i en li ... interesseret i en date med Jesper, single Mand fra Stenlille.
Hejsa.

Jeg er en mand i min beste alder 47 år. Jeg er bosat i en li ... interesseret i en date med Jesper, single Mand fra Stenlille.

Date Jesper, 47 år

Jesper er fra Stenlille

Hejsa.

Jeg er en mand i min beste alder 47 år. Jeg er bosat i en lille bitte by ude på landet. Byen er så lille, at vi herude ikke engang har vores eget postnummer. Men hører under nabo byen Stenlille. Jeg elsker mit liv her på landet. Hvor alt ånder fred og ro. Jeg er pt., 110% single og bor alene i mit lille hyggelige rækkehus. Ligesom jeg er 110% fri fra mine tidligere forhold. Så her lurer ikke nogen kone, kæreste eller ex for den sags skyld under min seng inde i soveværelset. Jeg gemmer heller ikke nogen skelletter inde i mit klædeskab. Fra min fortid. Dem er der også styr på. Til daglig arbejder jeg som handicap ledsager i Sorø kommune. Når jeg ikke arbejder. Bruger jeg det meste af min fritid på mine nære venner og familien som jeg holder meget af. Jeg har en super fine from for humor. Måske til tider lidt sort i kanten. Jeg hører heller ikke til de sløve knive i skuffen så at sige. Jeg er meget åben sindet for nye ting her i livet. Har et meget stort og varmt hjerte. Er yderst hjælpsom, når det gælder mennesker jeg holder meget af. Går gerne igennem ild og vand. For dem der står mig nærmest. Jeg elsker, at rejse og se den store verden uden for lille dk. Jeg elsker, at møde nye mennesker fra alle mulige lande rundt om i den store verden også.


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Jesper fra Stenlille

Sponsorerede links:

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Sponsorerede links: