Hej jeg er en 39 årig single kvinde der søger kærligheden jeg kan godt ... interesseret i en date med Katja39, single Kvinde fra Køge.
Hej jeg er en 39 årig single kvinde der søger kærligheden jeg kan godt ... interesseret i en date med Katja39, single Kvinde fra Køge.

Date Katja39, 39 år

Katja39 er fra Køge

Hej jeg er en 39 årig single kvinde der søger kærligheden jeg kan godt li at gå på café, biograf ture, ud og spise gå en tur i skoven og en tur på stranden.
Jeg søger manden som kan give mig lidt modspil.
Jeg træner en lille smule og det gør du også jeg har 3 børn og ønsker ikke flere af mine egne.


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Katja39 fra Køge

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Sponsorerede links: