Jeg er en meget varm og venlig person med en god sans for humor og lid ... interesseret i en date med Kostbare9090, single Kvinde fra Valby.
Jeg er en meget varm og venlig person med en god sans for humor og lid ... interesseret i en date med Kostbare9090, single Kvinde fra Valby.

Date Kostbare9090, 35 år

Kostbare9090 er fra Valby

Jeg er en meget varm og venlig person med en god sans for humor og lidenskabelig . Jeg giver frit af mig selv og jeg er altid klar til at give en hånd til nogen, der virkelig elsker ...Jeg er stærk og uafhængig og uanset hvor slemt tingene bliver jeg altid på udkig efter at sølvforing. Jeg tror stadig på ægte kærlighed og jeg tror på at livet er magisk og jeg sveder ikke over de små ting. Jeg er meget spontan og eventyrlysten og jeg elsker udendørslivet. Jeg tror stærkt på familie og fejrer traditioner.

Jeg er en hengiven, kærlig person og at have en del af mig er at have hele mig. jeg har mine egne tanker og min egen ide ,jeg kan komme til en bedre forståelse af mine styrker og svagheder. jeg kan forbedre mine mellemmenneskelige relationer, omjustere mine forventninger til andre og få en bedre selvindsigt, der vil hjælpe mig med at definere og nå mål. jeg er online med håbet om at finde en mand med et stort hjerte


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Kostbare9090 fra Valby

Sponsorerede links:

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Kontaktannoncer
kontakt-online.dk - stort overblik over danske kontaktannoncer.

Sponsorerede links: