Jeg elsker livet og vil kun leve fra mit hjerte. Det betyder for mig,  ... interesseret i en date med Louise, single Kvinde fra Hejls.
Jeg elsker livet og vil kun leve fra mit hjerte. Det betyder for mig,  ... interesseret i en date med Louise, single Kvinde fra Hejls.

Date Louise, 44 år

Louise er fra Hejls

Jeg elsker livet og vil kun leve fra mit hjerte. Det betyder for mig, at det materialistiske ikke er så vigtigt; nyd, gode og dybdegående samtaler, natur og smukke lange gåture, et godt glas vin sammen eller med venner og familie desto mere. At grine, have det sjovt, nyde små ting, lave mad og spise er alle ting, der gør mig glad. Jeg er åben, entusiastisk, følsom, glad for mennesker og min ro i sindet. Jeg kan godt være alene, og jeg har jævnligt brug for det. I et parforhold synes jeg, det er meget vigtigt at kunne inspirere og motivere hinanden til at gøre dine drømme og ønsker til virkelighed. Også for at blive ved med at vokse og udvikle sig sammen.


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Louise fra Hejls

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: