Hvem er jeg

Jeg er en sød og ungdommelig kvinde på 170/60. Jeg er m ... interesseret i en date med Malene, single Kvinde fra København Ø.
Hvem er jeg

Jeg er en sød og ungdommelig kvinde på 170/60. Jeg er m ... interesseret i en date med Malene, single Kvinde fra København Ø.

Date Malene, 36 år

Malene er fra København Ø

Hvem er jeg

Jeg er en sød og ungdommelig kvinde på 170/60. Jeg er mulat, men 100% dansk og født i danmark, ung af sind og udseende og sportstrænet. Jeg lægger vægt på faktorer som gensidig respekt, gensidig kemi, godt humør, humor og udstråling. Jeg elsker sport, både at se og udøve, dog uden at være fanatisk.


Herudover elsker jeg også alle de almindelige ting som hygge både ude og hjemme, rejser og nye oplevelser, der udvider min horisont, og masser af andre ting, som jeg vil fortælle nærmere om, såfremt vi begynder at skrive mere
sammen.


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Malene fra København Ø

Sponsorerede links:

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: