Er 40 år uden børn og ikke meget familie. Er flyttet fra Thy hvor jeg  ... interesseret i en date med Marianne, single Kvinde fra Havndal.
Er 40 år uden børn og ikke meget familie. Er flyttet fra Thy hvor jeg  ... interesseret i en date med Marianne, single Kvinde fra Havndal.

Date Marianne, 40 år

Marianne er fra Havndal

Er 40 år uden børn og ikke meget familie. Er flyttet fra Thy hvor jeg er født og opvokset og til Havndal mellem Hadsund og Randers.
Ny skilt efter 21 år da jeg ville anset end være “bondekone”. Er en vildbasse nogen gange 20 år indeni og elsker oplevelser og dater gerne. Jeg skal nok opleves da jeg ved jeg er lidt anderledes både med sind og livsholdninger og krops bygning da jeg vil sige jeg er lidt v formet end de fleste. Er livsglad og livsnyder og et meget positivt menneske og god sarkastisk sort humor. Snakker vist som en havne arbejder nok men flest kammerater og ene kvinde med dem da jeg nok er meget nede på jorden! Friske.?


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Marianne fra Havndal

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: