Mon der er en aktiv mand, fhv. journalist, universitetsmenneske, kreat ... interesseret i en date med Marie, single Kvinde fra København Ø.
Mon der er en aktiv mand, fhv. journalist, universitetsmenneske, kreat ... interesseret i en date med Marie, single Kvinde fra København Ø.

Date Marie, 77 år

Marie er fra København Ø

Mon der er en aktiv mand, fhv. journalist, universitetsmenneske, kreativt job, der stadig er nysgerrig, samfundsinteresseret og med sans for livets paradokser og livets glæder? Ham vil jeg gerne møde. Og se om vi kunne noget sammen. Jeg er nogenlunde ligesådan af hunkøn, stadig i gang med faglige ting, men i et andet tempo nu hvor jeg er pensioneret fra job på uni. Jeg elsker selvfølgelig mine voksne børn, mine børnebørn og alt hvad der forsøder livet. Jeg er af natur ret optimistisk, sød og sommetider sjov, mener jeg, men alt kan ikke siges i sådan en rubrik...


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Marie fra København Ø

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: