Jeg kan godt lide at tage mig af andre, hjælpe folk og få folk til at  ... interesseret i en date med Martha, single Kvinde fra København SV.
Jeg kan godt lide at tage mig af andre, hjælpe folk og få folk til at  ... interesseret i en date med Martha, single Kvinde fra København SV.

Date Martha, 55 år

Martha er fra København SV

Jeg kan godt lide at tage mig af andre, hjælpe folk og få folk til at smile.Jeg er en sjov, kærlig og også omsorgsfuld kvinde og jeg har også et godt hjerte.
Jeg er venlig, easy going pige og jeg tror på findind ægte kærlighed, fordi .Kærlighed er tålmodig og venlig. Kærlighed er ikke jaloux.
Det skryder ikke, bliver ikke pustet op, opfører sig ikke uanstændigt, ser ikke efter sine egne interesser, bliver ikke provokeret.
Det fører ikke regnskab med skaden.
Det glæder sig ikke over uretfærdighed, men glæder sig med sandheden.
Den bærer alle ting, tror på alle ting, håber på alle ting, udholder alle ting.
Kærlighed fejler aldrig..


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Martha fra København SV

Sponsorerede links:

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Kontaktannoncer
kontakt-online.dk - stort overblik over danske kontaktannoncer.

Sponsorerede links: