jeg er her for at finde en kæreste så vil jeg skrive lidt om mig selv. ... interesseret i en date med Martin, single Mand fra Spjald.
jeg er her for at finde en kæreste så vil jeg skrive lidt om mig selv. ... interesseret i en date med Martin, single Mand fra Spjald.

Date Martin, 62 år

Martin er fra Spjald

jeg er her for at finde en kæreste så vil jeg skrive lidt om mig selv. jeg har været håndværker hel min lev. jeg bor i Grønbjerg. jeg gå meget op i at lave mad. jeg kan godt lige hygge op min kæreste og en gang i mellem ud at spise. jeg har to børn en data på 40 år og en søn på 5 år. jeg kan godt li hvis mand kan stole på hinanden det setter jeg stor pris på. Jeg søger en seriøst forhold. i må gerne skrive så må vi se hvad det føre til med tiden


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Martin fra Spjald

Sponsorerede links:

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Kontaktannoncer
kontakt-online.dk - stort overblik over danske kontaktannoncer.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Sponsorerede links: