Hejsa! 

Jeg er en frisk ung mand . Jeg bor i Grenå på kollegie og t ... interesseret i en date med Mikkelhj, single Mand fra Grenaa.
Hejsa! 

Jeg er en frisk ung mand . Jeg bor i Grenå på kollegie og t ... interesseret i en date med Mikkelhj, single Mand fra Grenaa.

Date Mikkelhj, 29 år

Mikkelhj er fra Grenaa

Hejsa!

Jeg er en frisk ung mand . Jeg bor i Grenå på kollegie og tager en uddannelse som multimediedesigner.
Jeg kan være lidt genert på nogle punkter, men som regel åbner jeg hurtigt op og derefter kan man spørge mig om næsten alt. Jeg kan godt lide at være kreativ. Jeg spiller guitar og tegner. Jeg kan godt lide computer og kan godt være en smule nørdet nogengange, men det er ikke noget som jeg er ude i byen. Det betyder også jeg kan hjælpe med computerting hvis det er noget du kan bruge :P
Jeg er en normal størrelse, dog lidt på den tungere side, dog ikke overvægtig! Jeg er lige nu ved at tabe mig for at stoppe det for det bliver et problem.

Hvis du vil vide mere om mig så sig hej til mig og skriv :)


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Mikkelhj fra Grenaa

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Sponsorerede links: