Jeg er en halvgammel Kok og Strisser og Hotelejer det er skilt for 10  ... interesseret i en date med Ole, single Mand fra Fredericia.
Jeg er en halvgammel Kok og Strisser og Hotelejer det er skilt for 10  ... interesseret i en date med Ole, single Mand fra Fredericia.

Date Ole, 73 år

Ole er fra Fredericia

Jeg er en halvgammel Kok og Strisser og Hotelejer det er skilt for 10 år siden mangler nu en dejlig pige-kvinde der vil hygge-snakke- mødes med mig (meget vigtigt= Sidder i rullestol efter ulykke ! Livsglad og hyggelig Elsker en god fl. Rødvin og en pibe tobak ! og DIG !


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Ole fra Fredericia

Sponsorerede links:

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: