Jeg har været single i nogle år og vil gerne møde en kæreste, som også ... interesseret i en date med Søren, single Mand fra Nørre Alslev.
Jeg har været single i nogle år og vil gerne møde en kæreste, som også ... interesseret i en date med Søren, single Mand fra Nørre Alslev.

Date Søren, 61 år

Søren er fra Nørre Alslev

Jeg har været single i nogle år og vil gerne møde en kæreste, som også gerne vil møde en kæreste. Optimalt bliver vi hinandens (næsten) bedste venner og har et intimt forhold, som vi begge nyder. Vi har begge humor og elsker at gøre det godt for hinanden. Vi skabe glæde for hinanden. Jeg elsker at lave mad - og gerne til andre. Jeg rydder også gerne op bagefter - flere af mine venner, som også godt kan lide at lave mad efterlader køkkenet som et bombekrater. Til gengæld bryder jeg mig ikke om at gøre rent.
Jeg bor tæt ved skov og strand og naturen betyder meget for mig


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Søren fra Nørre Alslev

Sponsorerede links:

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Kontaktannoncer
kontakt-online.dk - stort overblik over danske kontaktannoncer.

Sponsorerede links: