Sød kærlig og trofast.jeg er en fyr på 50 år jeg er 187 cm høj og 93 k ... interesseret i en date med Tom50, single Mand fra Holsted.
Sød kærlig og trofast.jeg er en fyr på 50 år jeg er 187 cm høj og 93 k ... interesseret i en date med Tom50, single Mand fra Holsted.

Date Tom50, 50 år

Tom50 er fra Holsted

Sød kærlig og trofast.jeg er en fyr på 50 år jeg er 187 cm høj og 93 kg.jeg har ingen børn jeg søger en dame til fast forhold hvis du har 1 eller 2 børn gør det ikke noget.jeg er til strandtur bowling rejser sommerhus romantisk middag


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Tom50 fra Holsted

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: