Jeg kan tilbyde: En ungdommelig frisk og glad mand på 54 år, der har e ... interesseret i en date med Tomysen, single Mand fra København V.
Jeg kan tilbyde: En ungdommelig frisk og glad mand på 54 år, der har e ... interesseret i en date med Tomysen, single Mand fra København V.

Date Tomysen, 51 år

Tomysen er fra København V

Jeg kan tilbyde: En ungdommelig frisk og glad mand på 54 år, der har et hus, en bil og et job, som jeg elsker, og som bringer mig rundt i hele DK flere gange om måneden. Fra til mere end 1 dages ture. Jeg kørte tidligere på motorcykel, men min tid og arbejde kunne ikke altid passe sammen. (har dog stadig nogle oktaner i blodet) Jeg kan godt lide at have det sjovt derhjemme, men også til aktiviteter, rejser og pænt tøj.

Mine venner har bedt mig om at skrive til en kvinde, da de er trætte af at invitere mig alene. De grinningsame venner siger også, at en kvinde vil drage fordel af, at mit firma regelmæssigt flirer

Jeg er spontan og aktiv, er en Q, der ved, hvad han vil og har behov for og modspil. På samme tid er jeg også empatisk og omsorgsfuld.

Søger hende, der har det rigtige glimt i øjet og kan bevare mit glimt, når vi er sammen og hver for sig. Du skal være åben og ærlig, kærlig og handlingsrig.

Motto: glem din alder og leve livet

Hvordan skal jeg vide, hvordan jeg skal opføre


Hvis du er interesseret i en date, skal du være medlem. Opret en gratis profil, for at komme videre.

Vi har hjulpet mange mennesker i gang med at date på nettet, og i dag finder næsten hver tredje dansker kærligheden på nettet. Så du kan roligt give kærligheden en chance!

Find en date, en kæreste, en flirt eller få nye venner. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Opret din profil nu.

Har du brug for en privat mail til din første date?

Hvis du ønsker en mere anonym emailadresse inden du kaster dig ud i din første date, har du mulighed for at oprette en email-konto på den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er den klar, når du skal til at skrive sammen med andre, og I er ved at nå dertil hvor I skal udveksle emailadresser. Det kræver selvfølgelig at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret mailkonto før din første date med Tomysen fra København V

Sponsorerede links:

Kontaktannoncer
kontakt-online.dk - stort overblik over danske kontaktannoncer.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Sponsorerede links: